surówka z czerwonej kapusty do obiadu
Prosta i szybka w przygotowaniu, smakuje każdemu.Jest idealnym dodatkiem do wszelkiego rodzaju mięs.
Składniki dla 4 osób:
Wartość energetyczna w 100 g:23,00 kcal
Białko w 100 g:1,40 g
Węglowodany w 100 g:5,10 g
Tłuszcz w 100 g:0,20 g
Składniki dla 4 osób:
- 1 mała główka kapusty czerwonej
- 1 cebula
- sok z cytryny
- 2-3 łyżki majonezu
- sól
- pieprz
KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA:
Białko w 100 g:1,40 g
Węglowodany w 100 g:5,10 g
Tłuszcz w 100 g:0,20 g
Opis jednej porcji produktu [200 g]:1 porcja - 200 g
Wartość energetyczna w 1 porcji [200 g]:46,00 kcal
Białko w 1 porcji [200 g]:2,80 g
Węglowodany w 1 porcji [200 g]:10,20 g
Tłuszcz w 1 porcji [200 g]:0,40 g
Właśnie taką samą robię - polecam każdemu -PRZEPYSZNA!
OdpowiedzUsuń