''SZNYCLE Z INDYKA Z PIECZARKAMI''
Prosty i szybki przepis na mięso z indyka;
Składniki:
- 5 plastrów sznycli z indyka
- 5 pieczarek
- 1 cebula
- przyprawa do indyka
- pieprz cayenne
- olej
- mąka
Sznycle oprószyć przyprawami,obtoczyć w mące,obsmażyć na oleju.Cebulę pokroić w pół krążki,pieczarki w plasterki.Dodać warzywa do mięsa,podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkość i mięsa.Podawać z ziemniakami i fasolką szparagową.
Przepis na ''FASOLKĘ SZPARAGOWĄ NA OSTRO Z PIETRUSZKĄ'' :
Smacznie i apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńdziękuję
OdpowiedzUsuńdziękuję
OdpowiedzUsuńdziękuję ;)
OdpowiedzUsuńdziękuję ;)
OdpowiedzUsuń